Головна Новини Спорт футбол Франція - Україна: де і коли дивитися відбір на Чемпіонат світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція - Україна: де і коли дивитися відбір на Чемпіонат світу

Час і канали трансляції

24 березня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні ввечері, 24 березня, збірна України з футболу проведе виїзний матч проти чемпіонів світу — національної команди Франції. Зустріч відбудеться в рамках відбору на Чемпіонат світу, який повинен пройти у 2022 році в Катарі. Розповідаємо все, що відомо про матч, а також де будуть транслювати зустріч.

Франція - Україна: де і коли дивитися відбір на Чемпіонат світу

Фото: Google

Останній раз українська збірна зустрічалася з французами восени 2020 року в товариському матчі. Тоді наша команда, яка була ослаблена спалахом коронавірусної інфекції, поступилася чемпіонам світу з розгромним рахунком 7: 1. Це було найбільшою поразкою в історії збірної.

До цього наша національна команда зустрічалася зі збірною Франції в плей-офф відбору на Чемпіонат світу у 2013 році. У Києві наша збірна здобула перемогу з рахунком 2: 0, проте на виїзному матчі в Парижі зазнала поразки з рахунком 3: 0 і вилетіла з турніру.

Всього зустрічей між командами України та Франції було 10, з яких шість разів перемагали французи, один раз — українці, а тричі матч закінчувався нічиєю. Загальний рахунок зустрічей становить 21: 6 на користь команди Франції.

Матч відбору на Чемпіонат світу відбудеться в середу 24 березня в Парижі. Зустріч розпочнеться о 21:45 за київським часом. Матч транслюватимуть канали Україна та Футбол 1, а також сайти Megogo, Oll.TV, Vodafone TV і Воля.

Наша збірна не зможе розраховувати на травмованих гравців київського "Динамо" Бесєдіна і Циганкова, гравців донецького "Шахтаря" Степаненка і Корнієнка, гравця "Ференцвароша" Харатіна і гравця "Дніпра-1" Довбика. Французи підійшли до зустрічі без кадрових втрат.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Маркевич прокоментував можливість повернення в "Металіст".

Читайте також про відхід Артема Мілевського з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини