Головна Новини Спорт футбол Фінал Євро-2020: кому тварини пророкують перемогу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Фінал Євро-2020: кому тварини пророкують перемогу (ВІДЕО)

У неділю, 11 липня, відбудеться фінал Євро-2020: на кого зробили ставку тварини-провісники

11 липня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 11 липня, в Лондоні відбудеться видовищний футбольний матч, який визначить переможця Євро-2020. Поки букмекери діляться своїми прогнозами, тварини-провісники з усього світу також зробили свої ставки.

Фінал Євро-2020: кому тварини пророкують перемогу (ВІДЕО)

Фінал Євро-2020 / Фото: пресреліз Аdidas

Отже, на стадіоні "Уемблі" сьогодні зустрінуться збірні Англії та Італії. Яким же буде результат? Видання "Сегодня. Спорт" поділилося відеороликом, на якому свої ставки зробили тварини-оракули. До них неодноразово звертаються за допомогою, щоб визначити переможця у спортивних змаганнях.

Наприклад, сурикати з лондонського зоопарку натякнули на перемогу Англії, так само як і сибірський тигр, який живе в Красноярську. Свою перевагу англійській збірній віддали і вісайські бородавчасті свині з Брістольського зоопарку, а ще тапір Мартін з Алматинської зоопарку. Наскільки тварини-оракули мали рацію, глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

До слова, букмекери також прогнозують перемогу в Чемпіонаті Європи з футболу саме англійській збірній. На її перемогу за підсумками матчу дається коефіцієнт 1,83, тоді як на те, що Італія завоює трофей, — 2,04.

Нагадаємо, що національну збірну Італії з футболу закрили на спортивній базі після того, як в одного з журналістів виявили коронавірусну інфекцію. Але ні в одного гравця COVID-19 не зафіксували.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що іспанське видання AS зібрало свою символічну команду відкриттів на Чемпіонаті Європи з футболу. У список потрапили гравці, які зуміли на футбольному полі виявити себе і вразити мільйони фанатів, які спостерігають за матчами. Попри те, що збірна України залишила чемпіонат, наші футболісти зуміли запам'ятатися своєю блискучою грою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини