Головна Новини Спорт футбол "Фенербахче" - "Динамо": турецькі вболівальники почали скандувати ім'я Путіна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Фенербахче" - "Динамо": турецькі вболівальники почали скандувати ім'я Путіна (ВІДЕО)

Фанати "Фенербахче" вдалися до жахливого психологічного методу

28 липня 2022, 01:00 comments1131
Поділіться публікацією:

Турецькі вболівальники відомого у країні клубу "Фенербахче" придумали кричалку на підтримку Путіна, коли їх команда програла київському "Динамо".  Відповідне відео з'явилося у мережі. 

"Фенербахче" - "Динамо": турецькі вболівальники почали скандувати ім'я Путіна (ВІДЕО)

Матч Фенербахче – Динамо (фото з відкритих джерел)

Після того, як київське "Динамо" забило гол їхній команді у матчі Ліги чемпіонів у Стамбулі. Турки на стадіоні почали вигукувати: "Ла ла ла ла, Владімір Путін", при цьому вони добре знають, як український народ ставиться до президента РФ, який розпочав війну в Україні. Саме через повномасштабне вторгнення Росії, українські клуби проводять усі матчі за кордоном. 

Але, в результаті  у цьому матчі "Динамо" виграло з рахунком 2:1 і вийшло до наступного раунду Ліги чемпіонів.

  А карма миттєво покарала турецьких фанатів вильотом їх улюбленої команди з Ліги чемпіонів.

Українські фанати чекають від UEFA відповідної реакції, адже така поведінка турецьких вболівальників є не тільки прямим порушенням правил проведення змагань, але й жахливим психологічним тиском.

Нагадаємо, що "Коментарі" Путін хоче налагодити виробництво "Байрактарів" у Росії. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган  розповів, що президент РФ запропонував йому співпрацю у виробництві ударних безпілотників "Байрактар". Очільник Кремля під час зустрічі в Тегерані з турецьким президентом запропонував тому налагодити виробництво безпілотників "Байрактар" в Росії. Ердоган під час засідання Центральної виконавчої ради Партії справедливості і розвитку похвалився, що в турецьких безпілотників з'явилися нові клієнти.  Президент Туреччини зазначив, що таку ідею президент РФ висловив в Тегерані, де відбулася їх зустріч. Також Ердоган зазначив, що навіть ОАЕ запропонували побудувати у них завод компанії  Baykar.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини