Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Україна, Бельгія і Нідерланди здобули перемоги над своїми суперниками
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Україна, Бельгія і Нідерланди здобули перемоги над своїми суперниками

Поєдинки 1/8 фіналу Чемпіонату Європи відбудуться 26, 27, 28 і 29 червня

18 червня 2021, 01:35
Поділіться публікацією:

У середу, 16 червня, розпочався 2-й тур групової стадії чемпіонату Європи-2020. Вже за його підсумками частина національних збірних може забезпечити собі путівку в плей-офф. Сьогодні році провели ще три матчі — переможцями з них вийшли України, Бельгія і Нідерланди. Про це йдеться в трансляції матчів.

Євро-2020: Україна, Бельгія і Нідерланди здобули перемоги над своїми суперниками

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

У першому матчі ігрового дня збірна України перемогла збірну Північної Македонії з рахунком 2: 1. З самого початку українці взяли ініціативу у свої руки і вже на 29 хвилині Андрій Ярмоленко забиває гол після навісу з кутового. Через 5 хвилин Роман Яремчук забиває після навісу Ярмоленка — 2:0.

Другий тайм виявився дуже нервовим для України — Північна Македонія почала активно грати, проводити швидкі атаки і на 57 хвилині українці пропускають гол. Наша збірна заробила пенальті, який пробивав Езджан Аліоскі. Хоча воротар Георгій Бущан і відбив пенальті — македонець вдало зіграв на добиванні — 2:1.

У наступному матчі Бельгія зустрілася з Данією. Вже на другій хвилині бельгійці пропускають — Юссуф Поульсен забиває найшвидший м'яч фінальної частини Євро 2020.

У матчі Нідерландів проти Австрії перший гол забили з раннього пенальті, який був призначений на 9 хвилині. Депай на силу б'є в кут — 1:0. Рахунок не могли змінити майже годину — до 67 хвилини. Після помилки захисту австрійців Дензела Думфріса вивели на ударну позицію — 2: 0.

За результатами ігрового дня в групі С Україна займає друге місце, а Нідерланди — перше. У групі В Бельгія зберігає за собою першу сходинку.

Поєдинки 1/8 фіналу Чемпіонату Європи відбудуться 26, 27, 28 і 29 червня. Чвертьфінали — 2, 3 липня. Півфінали — 6, 7 липня. Фінал Євро-2020 відбудеться 11 липня на арені "Уемблі" в Лондоні.

Як повідомляли раніше ігроки збірної України після поразки від Нідерландів на Євро-2020 заявили, що матч був цікавим і швидким.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини