Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Швейцарія переграла чемпіонів світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Швейцарія переграла чемпіонів світу

В 1/4 фіналу Швейцарія зіграє з Іспанією

29 червня 2021, 02:37 comments1355
Поділіться публікацією:

У серії післяматчевих пенальті збірна Швейцарії обіграла французів і вийшла у чвертьфінал чемпіонату Європи, де зіграє проти Іспанії

Євро-2020: Швейцарія переграла чемпіонів світу

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Слідом за чемпіонами Європи португальцями, з Євро-2020 вилетіли і чемпіони світу французи. У неймовірному поєдинку збірна Франції програла Швейцарії. А антигероєм зустрічі став найкращий молодий футболіст сучасності Кіліан Мбаппе.

Перший тайм не задався для французів. В атаці мало що виходило, а Швейцарія добре комбінувала і була небезпечною попереду. У Франції було пару ударів від Адріена Рабьо, а й ті мимо воріт. Швейцарія провела стартові 45-ть хвилин більш зібрано і забила логічний гол. На 15-й хвилині після навісу з флангу Харіс Сеферович пробив ударом головою прямо під штангу — 1: 0. На початку другого тайму швейцарці могли знову відзначитися. Але на 54-й хвилині Родрігес не реалізував пенальті.

В останні хвилин гри після удару Кінгслі Комана м'яч влучив у поперечину воріт Швейцарії, а Мехмеді ледь не вибіг сам на сам з Льорісом. Втім попереду були два екстратаймі по 15-ть хвилин, які завершилися без голів і серія післяматчевих пенальті. 11-метрові удари краще вийшли у Швейцарії, що виграв з рахунком 5: 4. Вирішальний пенальті у французів не забив Кіліан Мбаппе.

В 1/4 фіналу Швейцарія зіграє з Іспанією.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловив своє припущення щодо того, хто стане переможцем Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). "Італія виграє чемпіонат. Поки що більше всіх мене вразила саме збірна Манчіні. Вони показали більше, ніж будь-хто інший, що є командою", — сказав Луческу. Також нагадаємо, що 29 червня о 22:00 за київським часом в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини