Ексфутболіст "Динамо" дав прогноз на матч Швеція - Україна на Євро-2020

Насамперед Віктор Леоненко хотів би бачити змістовний футбол від українських гравців

Колишній футбольний гравець "Динамо", експерт програми "Великий футбол" Віктор Леоненко вважає, що підопічні Андрія Шевченка за вдалого збігу обставин зможуть здобути перемогу над збірною Швеції в матчі 1/8 фіналу Євро-2020. Збірні зустрінуться 29 червня в Глазго у Шотландії. Про це він заявив у коментарі "Футбол 1/2/3", передає OBOZREVATEL.

Леоненко повідомив, що насамперед хотів би бачити змістовний футбол від українських гравців. За його словами, у матчі з Нідерландами на старті Євро-2020 Україна могла пропустити більше, ніж три голи.

"Я чекаю від нашої збірної гри. Для футболістів головне - показати, що вони футболісти. У матчі з Нідерландами мало дев'ять влетіти (голів, - ред.), якби не Бущан. Випадково ми можемо пройти Швецію", - сказав Леоненко.

Нагадаємо, що станом на сьогодні українська футбольна збірна є одним з аутсайдерів Євро-2020 серед команд, які вийшли в плей-офф. Підопічні Андрія Шевченка тепер зустрінуться зі шведськими футболістами в 1/8 фіналу.

Спортивні аналітики вважають, що найменші шанси перемогти на Євро-2020 має Австрія, яка зустрінеться з Італією. Коефіцієнт на її тріумф - 151.00. Трохи більша ймовірність в України та Швейцарії, які в 1/8 битимуться у матчі зі збірними Швеції та Франції відповідно. Котирування на перемогу названих вище збірних знаходяться на рівні 101.00.

Раніше портал "Коментарі" писав, що питання про відставку тренера української збірної з футболу Андрія Шевченка після програшу збірної Австрії є неактуальним. Так вважає перший віцепрезидент УАФ Олег Протасов. Також він зазначив, що наша збірна справедливо програла австрійській.