Головна Новини Спорт футбол Екс-чемпіон АПЛ за вихід із Чемпіоншипу може отримати пристойні преміальні
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-чемпіон АПЛ за вихід із Чемпіоншипу може отримати пристойні преміальні

Вперше за 10 років у "Роверс" з'явився шанс повернутися до еліти англійського футболу

29 грудня 2021, 19:20
Поділіться публікацією:

Англійський клуб "Блекберн Роверс" показує відмінні результати в Чемпіоншипі (другий за силою дивізіон Англії), а на 2-у половину турніру команда ще більше мотивована в позитивному для себе результаті, адже керівництво клубу пообіцяло гравцям виплатити хороші преміальні.

Екс-чемпіон АПЛ за вихід із Чемпіоншипу може отримати пристойні преміальні

"Блекберн Роверс" в Чемпіоншип - фото із відкритих джерел

За повідомленням prsport.net, боси ФК "Блекберн Роверс" ще більше мотивували своїх підопічних для перемоги у другому дивізіоні чемпіонату Англії. У тому випадку, якщо "Роверс" потрапить до елітного дивізіону чемпіонату Англії, її чекає "солодкий бонус" у вигляді пристойних преміальних.

За влучення в еліту вся команда отримає преміальні виплати в розмірі 12 мільйонів євро, які будуть поділені на всіх гравців та тренерський штаб. Слід врахувати, що команда має всі шанси на вихід у першість за фінальними результатами поточного сезону Чемпіоншипу, оскільки зараз команда входить до топ-3 команд, які боротимуться за путівку в еліту.

Слід зазначити, що після проведених 23 турів Чемпіоншипу футбольний клуб "Блекберн Роверс" розташувався на 3-му місці в турнірній таблиці, відстаючи від 1-го рядка на якихось 4 залікові бали. Ця команда востаннє виступала в АПЛ у 2012 році, а через 5 років ФК "Блекберн Роверс" став 1-м чемпіоном національного турніру Англії за всю історію, який виступав у рамках 3-ї за силою ліги країни.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про найкращих спортсменів України у 2021 році. Також розслідування World Soccer підтвердило справжність фактів статті в World Soccer про офшори "Динамо".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини