Головна Новини Спорт футбол “Дженоа” може викупити Маліновського у “Марселя”: яка сума переходу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Дженоа” може викупити Маліновського у “Марселя”: яка сума переходу

Маліновський забив 2 голи та віддав 2 асисти в цьому сезоні за “Дженоа”

30 січня 2024, 13:15
Поділіться публікацією:

Руслан Маліновський, який виступає в цьому сезоні за “Дженоа” може перейти в клуб на постійній основі. Генуезці готові викупити контракт українського півзахисника в “Марселя”. Про це повідомляє інсайдер Джанлука Ді Марціо. 

“Дженоа” може викупити Маліновського у “Марселя”: яка сума переходу

Маліновський під час матчу. Фото з відкритих джерел

За інформацією італійського журналіста, “Дженоа” заплатить за Маліновського за 7 мільйонів євро. В цьому сезоні українець провів за генуезців 21 матч в усіх турнірах та відзначився двома голами та двома результативними передачами.

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.

29 січня відбулося жеребкування півфіналу Vbet Кубка України сезону-2023/2024. Церемонія пройшла у Будинку футболу в Києві. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини