Головна Новини Спорт футбол Відомі пари півфіналів Кубка України з футболу: коли пройдуть матчі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі пари півфіналів Кубка України з футболу: коли пройдуть матчі

Фінал Кубка України з футболу відбудеться 15 травня

29 січня 2024, 19:21
Поділіться публікацією:

Сьогодні 29 січня відбулося жеребкування півфіналу Vbet Кубка України сезону-2023/2024. Церемонія пройшла у Будинку футболу в Києві. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

Відомі пари півфіналів Кубка України з футболу: коли пройдуть матчі

Владислав Ващук та Анастасія Кліпаченко. Фото Анатолій Янголь

Підсумки жеребкування 1/2 фіналу Vbet Кубка України-2023/2024:

  • “Шахтар” (Донецьк) – “Чорноморець” (Одеса)

  • “Полісся” (Житомир) – “Ворскла” (Полтава)

Півфінальні матчі пройдуть 3 квітня. Фінал заплановано на 15 травня. Номінальним господарем у вирішальному поєдинку буде переможець пари “Полісся” (Житомир) – “Ворскла” (Полтава).

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини