Головна Новини Спорт футбол Дуже “дивне” рішення арбітрів: скандал в матчі “Шахтаря” проти “Вереса”
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже “дивне” рішення арбітрів: скандал в матчі “Шахтаря” проти “Вереса”

Дивні рішення арбітрів стали “візитівкою” першого кола УПЛ

9 грудня 2023, 12:49
Поділіться публікацією:








Вчора відбувся останній для “Шахтаря” та “Вереса” матч в цьому році. В черговий раз поєдинок УПЛ запам’ятався більше не самою грою, а скандальним рішенням арбітрів. Коментар безпосереднього учасника скандального епізоду читайте в матеріалі “Коментарів”.

Дуже “дивне” рішення арбітрів: скандал в матчі “Шахтаря” проти “Вереса”

Скандал в матчі Шахтар - Верес. Фото пресслужба ФК Шахтар

Скандальне рішення арбітрів

На 49 хвилині матчу після удару Зубкова м’яч нібито влучив у руку гравця “Вереса” Шевченко, який знаходився у штрафному майданчику. Арбітриня Катерина Монзуль майже одразу призначила пенальті. Проте після перегляду повторів стало очевидним, що ніякого одинадцятиметрового і близько не було. М’яч влучив у “п’яту точку” гравцю “Вереса”. На цьому матчі працював VAR, де головним був Віталій Романов, який чомусь не побачив цього. Монзуль не стала сама переглядати повтор та залишила хибне рішення в силі. Ось, що про цей епізод сказав сам гравець:

Пенальті? Щойно в роздягальні всі переглядали цей епізод. Не хотів би коментувати, але це реально смішно. М'яч навіть близько поряд з рукою не був. Арбітриня особисто навіть не намагалася переглянути VAR. Ну, нехай це буде на совісті арбітрів. М'яч влучив мені в п'яту точку. Я не знаю, чи можна це слово озвучити. Я підійшов до неї і запитав, чи гляне вона відеоповтор. Вона сказала, що так і призначила пенальті, – сказав Шевченко.


Що стосується самого пенальті, то Зубков його не реалізував, на добиванні зіграв Сікан, але його гол не зарахували через офсайд. В підсумку “Шахтар” таки переміг 2:0, але через призму чергового суддівського скандалу в УПЛ.  

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини