Головна Новини Спорт футбол "Динамо Київ Inside" поширив недостовірну інформацію щодо швейцарської справи в CAS
commentss НОВИНИ Всі новини

"Динамо Київ Inside" поширив недостовірну інформацію щодо швейцарської справи в CAS

Вердикт CAS ще офіційно ніде не опублікований

3 березня 2021, 09:42
Поділіться публікацією:

Телеграм-канал братів Суркісів "Динамо Київ Inside" поширив недостовірну інформацію щодо апеляції в CAS у справі про технічну поразку української збірної в матчі зі Швейцарією. Результат суперечки насправді поки не відомий. А аргументи, на яких "інсайдери" з Динамо зробили висновки про програш України, спростував інший футбольний телеграм-канал "Таємниці футболу".

"Динамо Київ Inside" поширив недостовірну інформацію щодо швейцарської справи в CAS

Україна - Швейцарія: фото - УАФ

"Для тих, хто очікує позитивних новин з Лозаннського CAS. Судячи з усього, можна сумно видихнути. Фінансовий департамент УАФ достроково провів розрахунок зі швейцарською юридичною компанією Kellerhars Carrard, що представляла інтереси Асоціації в суперечці з УЄФА.

За нашою інформацією, виплачена сума без преміальних бонусів, належна за перемогу в процесі. Іншими словами, в найближчі тижні варто очікувати офіційну частину резолютивної рішення CAS. І воно на користь УЄФА ", — повідомив канал " Динамо Київ Inside".

У свою чергу, телеграм-канал "Таємниці футболу" опублікував наступне:

"Телеграм-канал Григорія Суркіса" Динамо Київ Inside "відверто бажають нашій збірній програшу в CAS.

А як інакше трактувати їхній "прогноз" на підставі відверто фейковий інформації?", — сказано в повідомленні.

У телеграм-каналі також підкреслили, що юристи Kellerhars Carrard зовсім не представляли УАФ в CAS у швейцарській справі.

Насправді вердикт CAS ще офіційно ніде не опублікований. Шанси України на перемогу в суперечці експерти оцінюють не на дуже високому рівні, пояснюючи це тим, що спортивний арбітраж, як і штаб квартира УЄФА, знаходяться у Швейцарії.

"УЄФА знаходиться в Швейцарії, а це як мед і бджоли", — говорить директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов і підкреслює, що небажання УЄФА дати Україні можливість зіграти зі швейцарської збірної "виглядає цілковитим абсурдом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини