Чому тренера збірної Данії Каспера Х'юльманда дратує Євро-2020

Данський тренер досі не може відійти від поразки своєї команди на Євро-2020

Тренер збірної Данії Каспер Х'юльманд повернувся додому до повсякденного життя після півфіналу чемпіонату Європи, але наставник команди все ще переосмислює отриманий досвід.

Останній раунд чемпіонату Європи офіційно завершився для Данії майже тиждень тому, але для Каспера Х'юльманда все ще не відпускають емоції.

"Мене все ще дратує втрачена можливість. І цей матч, який відбувся сьогодні ввечері теж. Так, вибачте, але я не можу до нього нормально ставитися. Мене це до цього часу безмірно дратує. Так що це непросто", - заявив Х'юльманд.

Але навіть попри те, що у Каспера Х'юльманда було кілька днів, щоб осмислити цей досвід, він говорить, що нереально перейти від гонки за золотом на чемпіонаті Європи до необхідності купувати молоко в супермаркеті, щоб упорядковувати повсякденне життя.

Один з епізодів, який, очевидно, сильно вплинув на Каспера Х'юльманда, - це падіння Крістіана Еріксена під час матчу з Фінляндією.

"Це був екстремальний досвід, який дотепер живе в мені, але я вже не так переживаю. Я зовсім не в захваті від цього досвіду і всього, що з ним пов'язано. Нам всім потрібен якийсь час, щоб подумати й поговорити про це. Тому що ця ситуація не зникне просто так ", - сказав тренер.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу між Англією та Данією, який і вирішив перебіг всього поєдинку. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.

Додамо, що тренер збірної Данії Каспер Хьюльманд шкодує про поразку в матчі проти збірної Англії. Данський наставник продемонстрував відмінний спокій, гарну командну гру і велику тактичну винахідливість протягом усього турніру, але в півфінальному матчі Євро-2020, на думку самого тренера, це не зіграло вирішальну роль. Всі деталі шукайте в нашому матеріалі за посиланням.