Головна Новини Спорт футбол Чому тренер збірної Італії вважає півфінальний матч Євро-2020 найскладнішим для своєї команди
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому тренер збірної Італії вважає півфінальний матч Євро-2020 найскладнішим для своєї команди

Манчіні вважає, що його команда має велику втому від постійних поїздок

7 липня 2021, 09:16
Поділіться публікацією:

Тренер збірної Італії Роберто Манчіні заявив, що півфінальний поєдинок проти збірної Іспанії був "найскладнішим матчем турніру". Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Чому тренер збірної Італії вважає півфінальний матч Євро-2020 найскладнішим для своєї команди

Роберто Манчіні - фото з відкритих джерел

Італійський наставник підкреслив, що через тотальне володіння м'ячем збірної Іспанії та накопиченої втоми від всіх поїздок його команда провела найважчий матч на цьому чемпіонаті Європи.

"Ми знали, що це буде дуже складна гра, тому що по володінню м'ячем Іспанія — найкраща команда у світі. Ми знали, що будемо страждати у багатьох моментах гри", — сказав Манчіні на пресконференції.

За словами Манчіні, головним завданням збірної Італії перед фінальним поєдинком Євро-2020 буде відновлення фізичних сил.

"Ми дуже щасливі. Дякую гравцям, тому що вони завжди вірили. Нам не вистачає останнього кроку, і ми повинні відновлюватися, тому що це була дуже вимоглива гра. Я сказав їм, що це буде найскладніша партія турніру. Після всіх поїздок є багато втоми. ми пропустили гол від Іспанії, але вийшли в фінал. Практично ніхто не думав, що ми це зробимо", — зазначив італійський тренер.

Також Роберто Манчіні подякував іспанцям, підкресливши їхню відмінну гру.

Нагадаємо, що Італія вибила Іспанію в серії післяматчевих пенальті. Підопічні Манчіні першими вийшли вперед завдяки голу Федеріко К'єзи. Але вже за десять хвилин до кінця матчу рахунок зрівняв з Альваро Мората. По пенальті виграла Італія, не забивши лише одного м'яча з п'яти, своєю чергою Іспанії реалізувала тільки два удари. Таким чином італійці стали першими фіналістами Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини