Головна Новини Спорт футбол Чому тренер Італійської збірної вважає проведення фінальної частини Євро-2020 в Лондоні не справедливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому тренер Італійської збірної вважає проведення фінальної частини Євро-2020 в Лондоні не справедливим

Роберто Манчіні розхвалив іспанського тренера перед півфінальною грою

6 липня 2021, 09:06
Поділіться публікацією:

5 липня в Лондоні напередодні півфіналу проти збірної Іспанії тренер італійців Роберто Манчіні провів свою пресконференція, де розповів про плани команді на гру.

Чому тренер Італійської збірної вважає проведення фінальної частини Євро-2020 в Лондоні не справедливим

Збірна Італії - фото з відкритих джерел

По ходу розмови з журналістами італієць не припиняв захоплюватися тренером Іспанії Луїсом Енріке, роздаючи йому компліменти.

"Луїс Енріке — відмінний тренер, це буде складний матч. Він виграв Лігу чемпіонів з "Барселоною", але не тільки. Він також добре тренував "Рому". І якщо тренеру вдається змусити його команди грати добре, за вирахуванням перемоги, він все одно демонструє свої навички. Це великий тренер завдяки тому, що він показав", — заявив Манчіні.

Також наставник збірної Італії підкреслив, що півфінальний матч буде кардинально відрізняться від попередніх етапів плей-офф за своєю складністю і напруженням пристрастей.

"Це буде складний матч, навіть якщо Іспанія на папері слабша від Бельгії. У нас все одно буде багато труднощів. З Австрією було складно, тому що це був наш перший матч на вибування, і вони були дуже агресивні. Іспанія була видатною національної збірної протягом багатьох років, хоча зараз відбулися зміни й з'явилося більше молодих гравців. У них дуже хороший тренер і талановиті гравці. Останні двадцять років вони домінували у світовому футболі, вони будуть робити це і зараз ", — сказав Роберто Манчіні.

Тренер збірної Італії також висловив своє невдоволення щодо кількості іноземних уболівальників на стадіоні "Уемблі".

"Несправедливо, що немає уболівальників з Італії та Іспанії. Очевидно, що краще грати перед публікою, це краса спорту. Але я вважаю несправедливим, що стадіон не буде заповнений наполовину італійцями та наполовину іспанцями", — заявив Манчіні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому, на думку українських уболівальників, дістанеться головний футбольний титул Європи в цьому році. Про припущення щодо переможця "Євро-2020" читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини