Головна Новини Спорт футбол Чому англійських футбольних фанатів накрила хвиля хейту соцмереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому англійських футбольних фанатів накрила хвиля хейту соцмереж

Користувачі засудили англійців за насмішки над німецькою дівчинкою

2 липня 2021, 18:38
Поділіться публікацією:

Англійські фанати піддалися критиці соцмереж за заплакану німецьку дівчинку в мачы проти Німеччини. Про це повідомляє Sport TV 2.

Чому англійських футбольних фанатів накрила хвиля хейту соцмереж

Англійські фанати - фото: The Sun

40 тисяч англійських футбольних фанатів прийшли в захват, коли стало ясно, що національна збірна ввечері 29 червня в Дубліні обіграла Німеччину в 1/8 фіналу чемпіонату Європи. В понаднормовий час телекамери зафіксували семирічну дівчинку з намальованим на обох щоках німецьким прапором, яка плакала.

Під час зображення молодої заплаканої німецької фанатки на великих екранах стадіону, публіка вибухнула величезними аплодисментами з боку англійців, які таким чином зловтішалися над дитиною. Під час гучних овацій в момент поразки дівчинку втішав і обіймав її батько.

Чому англійських футбольних фанатів накрила хвиля хейту соцмереж - фото 2

У зв'язку з цим в Англії розгорівся скандал. Згодом поведінку англійських футбольних фанатів було піддано критиці в соціальних мережах — не в останню чергу з боку колишнього нападника національної збірної Стена Коллімора.

"Жодна нормальна країна не веде себе так по закінченні 75 років", — написав Стен Коллімор, тим самим натякаючи нацистське минуле Німеччини.

Також у своєму Twitter ветеран англійського футболу описує свою країну, як важкохворого пацієнта.

Нагадаємо, що уряд Англії закликає футбольних уболівальників не їздити до Риму на гру чвертьфіналу Євро-2020 зі збірною України. Головною причиною таких застережень послужило перебування Італії в "жовтому" списку епідеміологічної небезпеки.

Раніше портал "Коментарі" писав, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу припустив, хто може стати переможцем Чемпіонату Європи з футболу. Він вважає, що кубок отримають італійці, які змогли продемонструвати найкращу командну гру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини