Головна Новини Спорт футбол Чи зіграє зірковий данський нападник Поульсен у матчі з Чехією
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зіграє зірковий данський нападник Поульсен у матчі з Чехією

Гравець "РБ Лейпциг" закінчує відновлення після травми

1 липня 2021, 13:18
Поділіться публікацією:

Нападник німецького клубу "РБ Лейпциг" і збірної Данії Юссуф Поульсен близький до того, щоб відновитися до матчу зі збірною Чехії у чвертьфіналі Євро-2020. Про це повідомляє Sport TV 2.

Чи зіграє зірковий данський нападник Поульсен у матчі з Чехією

Юссуф Поульсен - фото з відкритих джерел

Футболіст вилетів з тренувального процесу через травму підколінного сухожилля у 1/8 фіналу чемпіонату Європи в матчі проти збірної Уельсу. Але на цей момент Поульсен відновив футбольну практику і відчуває себе добре.

"Я тренувався для себе вчора і позавчора, і все пройшло дуже, дуже добре. Я планую тренуватися частково на основному тренуванні сьогодні і повністю завтра, щоб бути готовим до матчу", — заявив Поульсен.

За його словами, футболіст отримав всі необхідні умова та перерву на потрібну кількість днів, яка необхідна для підготовки. Також нападник не виключає ризику ускладнення після травми, але поки цього не відчуває.

Нагадаємо, що уряд Англії закликає футбольних уболівальників не їздити до Риму на гру чвертьфіналу Євро-2020 зі збірною України. Головною причиною таких застережень послужило перебування Італії в "жовтому" списку епідеміологічної небезпеки.

Раніше портал "Коментарі" писав, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу припустив, хто може стати переможцем Чемпіонату Європи з футболу. Він вважає, що кубок отримають італійці, які змогли продемонструвати найкращу командну гру.

Також британські аналітики вважають, що в разі перемоги їх команди в матчі з Україною, збірна Англії може виграти Євро-2020, оскільки жодна з команд, що залишилися не матимуть домашньої переваги. На думку експертів, Англія повинна знайти спосіб обіграти Україну у своєму єдиному матчі на нейтральній території в цьому турнірі, без підтримки трибун, яка була в поєдинку проти з Німеччиною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини