Головна Новини Спорт футбол Чи відпустить "Реал" українського голкіпера Луніна в чергову оренду
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відпустить "Реал" українського голкіпера Луніна в чергову оренду

Клуб іспанської Сегунди звертався до "вершкових", щоб повторно орендувати українського кіпера

27 липня 2021, 10:47
Поділіться публікацією:

Футбольний клуб з іспанської Сегунди "Леганес" звертався в "Реал" в спробі знову орендувати українського голкіпера Андрія Луніна. Про це повідомляє Marca, посилаючись на свої джерела.

Чи відпустить "Реал" українського голкіпера Луніна в чергову оренду

Андрій Лунін - фото з відкритих джерел

Як зазначає інформатор, "пепінерос" поки було відмовлено в цьому переході. Серед варіантів "Леганесу" також є екс-воротар "Атлетика" Яго Еррерін, який покинув баскський клуб після 8 років перебування.

Зазначимо, що Лунін виступав в "Леганесі" в сезоні 2018/19. Він провів 7 матчів в тому чемпіонаті Іспанії.

Раніше повідомлялось, що "Хетафе", "Гранада" і "Кадіс" складають список клубів, що цікавляться українським голкіпером, до якого також приєднався "Еспаньол", нещодавно переведений у вищу категорію іспанського футболу. Але "Гранада" наразі виглядає найбільш зацікавленою, оскільки її головний воротар Руї Сілва перейшов у "Бетіс". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Нагадаємо, що Андрій Лунін завершив минулий сезон всього з одним зіграним матчем, який привів до вибування "Реала" з 1/8 фіналу Кубка Іспанії від "Алькояно", команди другого дивізіону. Воротар зі світовим іменем Тібо Куртуа позбавив його провідної ролі в рядах "вершкових" разом із тодішнім тренером Зінедіном Зіданом, який не дуже довіряв молодому даруванню з України.

Таким чином, український воротар розглядає можливість знову покинути "Реал", щоб набратися досвіду на вищому рівні. У 22 роки в нього майже не було можливостей проявити себе. Лунін вже безрезультатно спробував щастя в "Леганесі" (7 ігор), "Вальядоліді" (2) і "Ов'єдо" у другому дивізіоні (20).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини