Головна Новини Спорт футбол “Челсі” Мудрика перемагає “Тоттенхем” на виїзді в божевільному матчі (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

“Челсі” Мудрика перемагає “Тоттенхем” на виїзді в божевільному матчі (відео)

“Тоттенхем” з 55 хвилини матчу грав вдев’ятьох

7 листопада 2023, 00:52
Поділіться публікацією:








Закінчився божевільний матч 11 туру англійської Прем’єр-ліги між “Тоттенхемом” та “Челсі. В цьому матчі було все, вилучення, пенальті, травми, скасовані голи та хет-трик. Найцікавіші події матчу розібрали “Коментарі”.

“Челсі” Мудрика перемагає “Тоттенхем” на виїзді в божевільному матчі (відео)

Джексон забиває Тоттенхему. Фото пресслужба Челсі

Перший тайм

Матч розпочався для “Тоттенхему” дуже добре. Вже на 6 хвилині зустрічі Деян Кулусевскі відкрив рахунок, а через 8 хвилин Сон Хин Мін мав подвоювати перевагу господарів, проте після перегляду VAR, гол було скасовано через оффсайд. На 21 першій та 28 хвилинах вже “Челсі” двічі відзначився двічі, але в обох випадках також втрутився VAR та їх не було зараховано. Спочатку Стерлінг підіграв собі рукою, а потім Джексон знаходився в офсайді. На 33 хвилині “шпори” залишились в меншості, через грубу гру був вилучений Ромеро, а також поставлений пенальті. Його реалізував Палмер. Варто зазначити, що до першого тайму було додано 12 хвилин. На перерву команди пішли за рахунку 1:1. 

“Челсі” Мудрика перемагає “Тоттенхем” на виїзді в божевільному матчі (відео) - фото 2

Друга половина зустрічі

У другому таймі для “Тоттенхему” все стало зовсім погано. На 58 хвилині другу жовту отримав Удогі та залишив свою команду вдев’ятьох. “Челсі” намагався реалізувати більшість, і на 75 хвилині це таки вдалося. Стерлінг втік та покотив Джексону на майже порожні ворота. Проте “шпори” навіть вдев’ятьох зуміли забити, але вчетверте в матчі гол скасували після перегляду VAR. До другого тайму арбітр компенсував 9 хвилин. Господарі з останніх сил намагалися відігратися навіть у меншості, але в підсумку на контратаках пропустили два м’ячі на 90+4 та 90+7 хвилинах. В обох випадках забивав Джексон, який оформив хет-трик. Фінальний рахунок в цьому божевільному матчі 1:4 на користь “Челсі”. “Тоттенхем” опускається на другу позицію пропустивши вперед “Сіті”, а “сині” піднялися на 10 сходинку в турнірній таблиці АПЛ.


Як зіграв Мудрик 

Михайло Мудрик з’явився на полі на 58 хвилині матчу. Був активним, але видно, що українець ще не набрав форму після травми. Міг зробити асист, проте Джексон з хорошої позиції пробив вище воріт. Мудрик отримав оцінку від Whoscored 6,8.    

Читайте також, що вже завтра донецький “Шахтар” проведе свій четвертий матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони. Українські глядачі матимуть змогу подивитися цей матч на двох платформах, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини