Головна Новини Спорт футбол Цей день є переломним, – Флорентіно Перес про рішення суду ЄС щодо Суперліги
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей день є переломним, – Флорентіно Перес про рішення суду ЄС щодо Суперліги

У 2021 році після оголошення про створення Суперліги УЄФА пригрозив 12 клубам жорсткими санкціями

21 грудня 2023, 16:09
Поділіться публікацією:

"Реал Мадрид" із величезним задоволенням сприймає рішення, прийняте Судом Європейського Союзу, органом, відповідальним за дотримання принципів, цінностей і свобод.

Цей день є переломним, – Флорентіно Перес про рішення суду ЄС щодо Суперліги

Флорентіно Перес. Фото пресслужба Реала

Найближчими днями ми детально вивчимо масштаби цієї резолюції, але я можу поміркувати про два висновки історичного значення. По-перше, європейський клубний футбол більше не буде монополією. По-друге, від сьогодні доля клубів у власних руках. Клуби повністю визнали наше право створювати та просувати європейські змагання, які модернізують наш спорт і приваблюють уболівальників у всьому світі. Зрештою, сьогодні став ще один тріумф для Європи свободи, а також для футболу та його вболівальників.

У нас є фантастична можливість покращити європейський клубний футбол. Гра, яка відповідає вимогам 21-го століття та має прозоре управління та може співіснувати з новими технологіями; гра, яка може знову запалити пристрасть і емоції, які потрібні фанатам.

Цей день є переломним. Це великий день в історії футболу та спорту в цілому, – сказав президент мадридського клубу.

Також зазначимо, що сьогодні Суд Європейського Союзу виніс рішення в якому позбавив права УЄФА та ФІФА накладати санкції на клуби, які захочуть виступати в Суперлізі. Став відомий формат цього можливого нового змагання в європейському футболі.

Раніше “Коментарі” писали, що сьогодні у 18 турі Ла Ліги зустрінуться “Алавес” та “Реал Мадрид” за який грає українець Андрій Лунін. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті під час пресконференції повідомив хто буде основним голкіпером на цей матч.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини