Головна Новини Спорт футбол Було лише 27 років: помер колишній футболіст харківського "Металіста"
commentss НОВИНИ Всі новини

Було лише 27 років: помер колишній футболіст харківського "Металіста"

Причину смерті футболіста не повідомляють

10 вересня 2021, 19:12 comments1299
Поділіться публікацією:

10 вересня не стало знаного в Україні футболіста, колишнього гравця та захисника  команди "Металіст" з Харкова Дениса Барвінки. Його серце зупинилось у 27 років, попереду було багато мрій і планів, яким не судилось здійснитись. Про це інформує Асоціація футболу Дніпровщини.

Було лише 27 років: помер колишній футболіст харківського "Металіста"

Денис Барвінка (фото з відкритих джерел)

 Чому  так різко обірвалось життя перспективного гравця в футбол, ще не з’ясовано. Але залишились спогади про Дениса, його любов до футболу, його результативні передачі,  його техніка гри.

Зокрема, за інформацією сайту football.ua,  колишній гравець відомої команди  з Харкова був надзвичайно везучим, бо його вирізнив серед іншої молоді екстренер "Металіста" Мирон Маркевич. І призначив до складу основної команди. Денис брав участь в 7 матчах і став відомим завдяки результативній передачі, коли виступав за футбольний клуб Харкова в Українській Прем'єр-лізі.

Ще цей гравець брав участь в футбольному турнірі Ліги Європи й провів три гри в Кубку України.Свою майстерність і любов до футболу він демонстрував в молодіжних збірних нашої країни в складі різних вікових груп.

Захисник Денис Барвінка через отримані травми рано завершив свою професійну кар’єру, як футболіст. Але улюблену гру він не залишив, перейшов на тренерську  роботу і готував до відповідальних змагань команду "Енергія" з Придніпровська.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що у ДТП загинув футболіст відомого європейського клубу.Трагічна звістка сколихнула футбольний світ. 16-річний нападник відомого амстердамського клубу "Аякс" Ноа Гессер помер внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

mskdksjdsd

11 вересня 2021, 19:24

.


Новини