Відомо де та коли Ломаченко може провести свій наступний бій

Ломаченко програв останній бій Девіну Хейні за титул абсолютного чемпіона

Ведуться активні перемовини щодо організації поєдинку між Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO) та Василем Ломаченком (17-3, 11 KO) за титул IBF у легкій вазі. Про це повідомляє портал The Australian, передають “Коментарі”.

Організатори вивчають можливість проведення бою як в Австралії, так і за її межами. Перелік потенційних арен включає в себе міста Аделаїду, Сідней, Мельбурн та навіть арени в США. Проте, лідером зараз вважається RAC Arena у Перті, що вміщує 15 тисяч глядачів та обіцяє стати гарною ареною для проведення цього бою.

Очікується, що офіційний анонс щодо проведення поєдинку відбудеться після рішення IBF зробити пояс вакантним. Це може статися 9 грудня, коли чинний чемпіон Девін Хейні зустрінеться з Реджисом Прогрейсом в іншій ваговій категорії.

Читайте також, що популярний журнал The Ring оновив список найкращих боксерів на планеті в незалежності від вагових категорій. Українці Олександр Усик та Василь Ломаченко увійшли в 10 найкращих, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що непереможний чемпіон у суперважкій вазі Олександр Усик назвав наступного суперника для Василя Ломаченка. На його думку, це буде колишній абсолютний чемпіон світу Джордж Камбосос-молодший.

Нагадаємо, що генеральний директор UFC, Дана Вайт, анонсував у своїх соціальних мережах титульний поєдинок між Алексом Волкановські та Ілією Топурією. Бій відбудеться 17 лютого на UFC 298 в Анахаймі, США.