Головна Новини Спорт бокс UFC 295: Аспіналл нокаутував росіянина, Перейра новий чемпіон у напівважкій вазі (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

UFC 295: Аспіналл нокаутував росіянина, Перейра новий чемпіон у напівважкій вазі (відео)

Всі поєдинки основного карду UFC 295 завершилися нокаутами

12 листопада 2023, 09:09
Поділіться публікацією:








Завершився турнір UFC 295 в якому пройшли поєдинки за титул в напівважкій вазі та  бій за тимчасовий титул у важкій вазі. Цікаво, що кожен поєдинок основного карду завершився достроково. “Коментарі” розібрали головні події вечора. 

UFC 295: Аспіналл нокаутував росіянина, Перейра новий чемпіон у напівважкій вазі (відео)

Перейра - чемпіон UFC. Фото пресслужба UFC

Аспіналл “зрубав” росіянина

Поєдинок Тома Аспіналла проти росіянина Павловича не пройшов і одного раунду. Трохи більше ніж за хвилину після початку поєдинку англієць спіймав свого опонента серією ударів в голову внаслідок Павлович впав на землю, а після цього Аспіналл жорстко добив росіянина. Таким чином пройшовши 2 тижні підготовки до поєдинку Аспіналл став тимчасовим чемпіоном світу у важкій вазі. Тепер скоріше за все його чекатиме поєдинок з кимось із пари Джонс – Міочич.

    

Перейра – подвійний чемпіон

В головному поєдинку вечора між Іржі Прохазкою та Алексом Перейрою бій почався з роботи бразильця по ногах. Потужні лоу-кіки приносили багато проблем “чеському самураю”, декілька разів він навіть втрачав рівновагу. Проте, кінцівка раунду була повністю за Прохазкою, який провів тейкдаун, утримував та бив Перейру до гонга. В другому раунді чех вже був успішнішим в стійці та перебивав свого опонента. Продовжувалось це поки Прохазка занадто повірив у себе та за хвилину до кінця другого раунду пішов відкрито в атаку на бразильця. Перейра своїм коронним лівим коротким хуком назустріч відправив Іржі в нокдаун, а після цього добив ліктями. Суддя був змушений зупинити поєдинок. Алекс Перейра став дев’ятою людиною в історії UFC, яка ставала чемпіоном у двох різних вагових категоріях.   


Читайте також, що відбувся матч 13 туру Ла Ліги між “Райо Вальєкано” та “Жироною”. Гол Довбика та асист Циганкова допомогли їхній команді здобути перемогу. Найцікавіші події матчу розібрали “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини