Головна Новини Спорт бокс У Тернополі вирішується доля чемпіона України з боксу до 22-х років
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі вирішується доля чемпіона України з боксу до 22-х років

У змаганнях приймають участь дві сотні спортсменів

24 січня 2022, 22:15 comments1687
Поділіться публікацією:

У понеділок, 24 січня, у Тернополі стартував чемпіонат України з боксу – 2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років.

У Тернополі вирішується доля чемпіона України з боксу до 22-х років

Чемпіонат України з боксу - фото із ternopoliany.te

Як повідомляє ternopoliany.te, кращі боксери України на декілька днів прибули до Західного регіону, аби поборотися за перемогу й можливість взяти участь у Чемпіонаті Європи з боксу. Змагатимуться спортсмени на двох рингах у ТРЦ "Подоляни". Для участі в чемпіонаті зареєструвалися 145 чоловіків та 60 жінок.

Сьогодні, у перший день, відбулася урочиста церемонія відкриття змагань та перші поєдинки.

"Чемпіонат України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років є підготовкою до нового олімпійського циклу. Це змагання дуже високого рівня, які популяризують спорт на Тернопільщині, адже до нас з’їхалися представники усіх областей України. Чемпіонат продемонструє, наскільки ми спроможні організувати таке масштабне дійство. Це великий досвід для спортсменів, тренерського та суддівського складу. Судять змагання кваліфіковані судді національної, міжнародної категорій. Переможці отримають нагоду поїхати на Чемпіонат Європи з боксу, який відбудеться у березні-квітні цього року, якщо планам не завадить коронавірус", – розповів очільник Федерації боксу Тернопільської області Євген Степанов.

Фінальні поєдинки Чемпіонату України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22-х років відбудуться у неділю, 30 січня.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Запоріжжі стартував новий змагальний сезон з бразильського джиу-джитсу. Крім того, інформаційний порталзгадував, що Олександр Усик розповів, чому не переїхав до Сполучених Штатів Америки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини