The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів: на якому місці Усик

Згідно з рейтингом The Ring Олександр Усик визнаний найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

В ніч на 19 травня в Саудівській Аравії відбувся бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у якому український боксер Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі. Після поєдинку видання The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів світу.

Новим лідером рейтингу найкращих боксерів світу видання The Ring назвало українського боксера Олександра Усика, який здобув перемогу над Тайсоном Ф’юрі та отримав звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі вперше за останні 25 років.

Після перемоги над Тайсоном Ф’юрі Олександр Усик має 22 перемоги у 22 боях з яких 14 закінчились нокаутом. Усик змістив японця Наоя Іноуе на друге місце, який нещодавно захистив титул абсолютного чемпіона у другій найлегшій вазі у бою з мексиканцем Луїсом Нері. У Наоя Іноуе 27 перемог у 27 боях з яких 24 закінчились нокаутом.

Трійку лідерів замикає американець Теренс Кроуфорд, який має 40 поєдинків без поразок з яких 31 закінчив достроково. У серпні Кроуфорд має провести бій проти Ісраїла Мадримова з Узбекистану.

Зазначимо, що рейтинг The Ring визначає найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії спортсменів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Усик після поєдинку з Тайсоном Ф'юрі потрапив до лікарні. Українському боксеру наклали чотири шви, а також зробили МРТ щелепи.

Також "Коментарі" писали про реакцію світових зірок боксу на перемогу Олександра Усика. Вони назвали українського боксера одним з кращих у світі та вказали на помилку, яку зробив Тайсон Ф'юрі.