Головна Новини Спорт бокс Скандал у збірній України з боксу. Спортсмена запідозрили у вживанні наркотиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал у збірній України з боксу. Спортсмена запідозрили у вживанні наркотиків

Українського боксера Аркадія Карцана запідозрили у можливому вживанні наркотиків. Голова федерації боксу Кирило Шевченко не реагує на ситуацію.

22 січня 2024, 17:48 comments1139
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Учасника збірної України з боксу, чемпіона країни у вазі до 92 кілограмів, Аркадія Карцана дискваліфікували з міжнародних змагань в Угорщині через ймовірне вживання наркотиків. Фінал турніру відбувся у суботу, 21 січня.

Скандал у збірній України з боксу. Спортсмена запідозрили у вживанні наркотиків

У сірому голова федерації боксу Кирило Шевченко. Фото з відкритих джерел

Як стверджується, упродовж кількох днів Аркадій Карцан знаходився у неадекватному стані. Можливо, це пов’язано з вживанням наркотиків. Він записував селфі і публікував відео у сторіс в Instagram.

"Його зняли з турніру і зачинили в номері. Викликали матір, щоб вона його забрала", — розповів на умовах анонімності один з членів делегації.

Увесь час на змаганнях збірну супроводжував Кирило Шевченко, президент федерації боксу. Він неодноразово публічно виступав із критикою вживання наркотиків. Це дискредитує спортивну організацію та весь український спорт.

Кирило Шевченко ситуацію замовчує. Немає також жодних коментарів від в.о. міністра спорту Матвія Бідного.

Нагадаємо, в січні 2023 року повідомлялось, що Кирило Шевченко виїхав з України до Чорногорії через зв’язки з російським наркокартелем "Химпром". ЗМІ пов’язують Шевченка із кримінальними колами Києва, що у 1990-х "кришували" вуличну торгівлю. Очолював київську міську федерацію боксу. Має зв’язки з кадирівцями. У 2020 році Шевченко запросив в Україну з Чечні двох дитячих тренерів з боксу Рустама Чичаєва та Валіда Айдамірова. Вони виявилися силовиками, наближеними до гауляйтера Чечні Рамзана Кадирова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини