Головна Новини Спорт бокс Нусс: візит Усика в Крим буде означати визнання Криму - російським
commentss НОВИНИ Всі новини

Нусс: візит Усика в Крим буде означати визнання Криму - російським

Усик не може поїхати в Крим просто по своїй волі

30 вересня 2021, 07:25 comments2594
Поділіться публікацією:

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Олександр Усик на прес-конференції в Києві заявив, що як тільки у нього будуть на руках чемпіонські пояси, він тут же відправиться в Крим. Хоче показати найпрестижніші трофеї своєму тренеру, відвідати тренувальний зал, а ще має непереборне бажання побачитися з кумами і сестрою. Все начебто і нічого, але ось виникає одне важливе питання. Як новоспечений чемпіон планує перетнути умовний адміністративний кордон між Херсоном і окупованою АРК? Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише український політичний аналітик і блогер Павло Нусс.

Нусс: візит Усика в Крим буде означати визнання Криму - російським

Олександр Усик Фото: з відкритих джерел

Аналітик зазначає, на даний момент в анексуваний Крим можливо потрапити з "дозволу" окупаційної адміністрації або через "кримський міст Путіна" через Росію. Інших шляхів в'їзду просто немає.

"Так ось, і в першому і в другому випадках його візит до Криму буде означати визнання анексії, визнання Криму — російським. І, ще раз хотілося б нагадати затятим шанувальникам Усика про те, що в травні 2020 року він знявся в спеціальному пропагандистському фільмі про РПЦвУ, в якому фактично заявив про те, що він і його знайомі спортсмени залишилися вірними "Богу, вірі, по батькові". Висновків не буде. Висновки вже зроблено", — зазначив Павло Нусс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Усик обурився питанням про свій гонорар після бою з Ентоні Джошуа. Боксер не став називати точну суму, зазначивши, що всіх цікавлять гроші, але ніхто не думає про те, як важко вони заробляються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

30 вересня 2021, 09:03

Усик - герой и принципиальный человек. Убеждениями не торгует. Продажные бэндэры обтекают.

1

30 вересня 2021, 06:54

Статья из разряда - накинуть на вентилятор.


Новини