Головна Новини Спорт бокс На Усика обрушили шквал критики через відданість УПЦ та Онуфрію
commentss НОВИНИ Всі новини

На Усика обрушили шквал критики через відданість УПЦ та Онуфрію

Усик заявив, що хоче очищення УПЦ МП від російської агентури

13 січня 2023, 09:05 comments1094
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", нові відверті заяви Об'єднаного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика викликали в українців хвилю обурення. Під час прямого ефіру на своїй сторінці в Instagram спортсмен заявив про вірність Українській православній церкві МП та митрополиту Онуфрію. При цьому боксер назвав Росію ворогом, за що його звинуватили у бажанні одночасно займати дві позиції, щоб залишатися для всіх добрим і не робити різких кроків.

На Усика обрушили шквал критики через відданість УПЦ та Онуфрію

Олександр Усик. Фото: із відкритих джерел

Усик, чудово розуміючи, що Україна вже має свою незалежну Православну церкву України, продовжив стверджувати, що насправді справжня церква та, яку було створено князем Володимиром у 988 році і це, звичайно ж, УПЦ МП.

"Просто колись, дуже багато років тому, нашу церкву попрацювала інша агресивна країна, яка забрала церкву нахабно і вирішила, що вони всіх врятують, а ми всі – це диявол чи ще хтось", – заявив Усик.

Український чемпіон зазначив, що його часто просять озвучити прямо позицію – чи змінилося його ставлення зараз до УПЦ та особисто до її предстоятеля Онуфрія.

"Багато хто просить мене, щоб я сказав слово. Я продовжую бути вірним Українській православній церкві та митрополиту Онуфрію", – наголосив боксер.

Ось тільки користувачі соцмережі не оцінили такого визнання Олександра Усика, відверто висловивши зневагу до такої позиції іменитого боксера.

Серед найпопулярніших коментарів на заяву Усика: "Не можна одразу сидіти на двох стільцях", "Я не довіряю і Усику, і Ломаченку, це українці з російськими кривавими масками, їм немає довіри!", "Сидіти на двох стільцях дуже небезпечно".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ розповіли, які плани вже будують росіяни, якщо вдасться окупувати весь Донбас.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини