Головна Новини Спорт бокс Молодий син боксера, який отримав російське громадянство від Путіна, наклав на себе руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Молодий син боксера, який отримав російське громадянство від Путіна, наклав на себе руки

Трагедія сталася у суботу, 22 червня, повідомив Рой Джонс.

25 червня 2024, 18:15
Поділіться публікацією:

 Наймолодший син колишнього чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях Роя Джонса-молодшого, Деандре, покінчив життя самогубством. Про це Рой Джонс-молодший повідомив у своєму Instagram, висловлюючи глибоку скорботу та подяку Богу за те, що він зміг провести останню ніч сина разом з родиною. Деандре був наймолодшим із трьох дітей Джонса та його дружини Нетлін.

Молодий син боксера, який отримав російське громадянство від Путіна, наклав на себе руки

Рой Джонс (фото з відкритих джерел)

Рой Джонс-молодший закликав поважати приватність його родини у цей важкий час. Він також зауважив, що ніщо не варте того, щоб позбавляти себе життя, наголошуючи на важливості підтримки в складні періоди.

Деандре був 32-річним чоловіком. Нагадаємо, що сам Рой Джонс-молодший свій останній бій на ринзі провів у квітні 2023 року проти Ентоні Петтісса, де зазнав поразки за рішенням більшості суддів.

У серпні 2015 року Рой Джонс-молодший під час зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Севастополі попросив російське громадянство. Вже в жовтні того ж року він отримав російський паспорт у відділенні Федеральної міграційної служби в Москві. Джонс тоді заявив, що любить Росію та має намір жити в ній постійно, представляючи країну на рингу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Москві наклав на себе руки винахідник термоядерної бомбиОдин з винахідників радянської двоступінчастої термоядерної бомби РДС-37, яка була на той час першою,  Григорій Клінішов пішов з життя в своєму  помешканні в центрі  російської столиці.

Як стверджують в  службі, 92-річного Григорія Клінішова  виявили родичі. Поруч із  померлим лежало прощальне  послання, тому є підстава  вважати, що російський  вчений-фізик покінчив самогубством.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини