Головна Новини Спорт бокс Майк Тайсон оголосив про повернення на ринг
commentss НОВИНИ Всі новини

Майк Тайсон оголосив про повернення на ринг

Майк Тайсон повідомив, що зустрінеться на рингу з іншим не менш легендарним боксером

24 липня 2020, 00:31 comments1277
Поділіться публікацією:

Легенда боксу, 54-річний Майк Тайсон оголосив, що він повернеться на ринг для показового бою проти іншого великого боксера всіх часів Роя Джонса-молодшого. Про це пише CNN.

Майк Тайсон оголосив про повернення на ринг

Боксери збираються битися у виставковому матчі восьми раундів 12 вересня в Спортивному парку Dignity Health Sports Park у Карсоні (штат Каліфорнія).

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі вважається одним з найсильніших боксерів всіх часів, його часто називають "самою поганою людиною на планеті". Тайсон закінчив свій перший рік в якості професійного боксера з рекордом 15-0, причому всі перемоги припадали на нокаут. "Залізному Майку" було 20 років і чотири місяці, коли він став наймолодшим чемпіоном у суперважкій вазі в історії боксу.

Він має рекорд кар'єри 50-6, причому 44 з 50 перемог були нокаутами. Останній раз він бився в 2005 році, коли програв Кевіну Макбрайду.

Тайсон говорив про повернення на ринг на початку травня, коли він опублікував відео тренування. Він виглядав таким же швидким і лютим, як і в розквіті сил.

Він буде виступати проти Джонса-молодшого – колишнього чемпіона світу у чотирьох дивізіонах, який має рекорд 66-9. 51-річний спортсмен виграв свій останній бій проти Скотта Сигмона в 2018 році.

Раніше "Коментарі" писали, що українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко потрапили у базу "Миротворця" після скандальних висловлювань в російському фільмі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини