Головна Новини Спорт бокс Ломаченко підписав контракт на наступний бій: коли та з ким відбудеться поєдинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко підписав контракт на наступний бій: коли та з ким відбудеться поєдинок

В минулому поєдинку Ломаченко програв рішенням суддів Девіну Хейні

31 січня 2024, 11:59
Поділіться публікацією:

Вчора відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Про це повідомляє Top Rank. 

Ломаченко підписав контракт на наступний бій: коли та з ким відбудеться поєдинок

Ломаченко на ринзі. Фото з відкритих джерел

Офіційно було оголошено, що Ломаченко та Камбосос зійдуться в рингу за вакантний титул IBF у легкій вазі. Дата та місце проведення поєдинку також вже встановлені: 12 травня, місто Перт, Австралія. 

Щодо минулих боїв боксерів, то Ломаченко весною 2023 року програв бій за абсолютного чемпіона Девіну Хейні рішенням суддів. Камбосос влітку минулого року переміг Максі Х’юза роздільним рішенням.

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини