Головна Новини Спорт бокс Ломаченко підписав контракт на головний бій в кар'єрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко підписав контракт на головний бій в кар'єрі

Ломаченко зустрінеться в Лопесом в жовтні

8 вересня 2020, 05:30 comments1537
Поділіться публікацією:

Український боксер Василь Ломаченко підписав контракт на титульний бій з Теофімо Лопесом. Про це повідомляє твіттер Top Rank Boxing.

Ломаченко підписав контракт на головний бій в кар'єрі

Деталі бою очікуються завтра. Можлива дата — 17 жовтня, однак офіційного підтвердження часу і місця на даний момент немає. Серед можливих варіантів називають Лас-Вегас і Нью-Йорк.

Поєдинок Ломаченко — Лопес стане об'єднавчим боєм в легкій вазі. На кону — звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі і чотири пояси всіх провідних боксерських організацій.

У своїй кар'єрі українець провів на професійному рингу 15 поєдинків, в яких здобув 14 перемог, 10 з яких — нокаутом. Лопес залишається непереможеним, все 15 боїв виграв 23-річний американець (12 — нокаутом).

Раніше бій між Ломаченко і Лопесом був перенесений через епідемію коронавірусу в світі.


Як повідомляли "Коментарі", батько Лопеса зробив кілька різких заяв.

"Для початку Теофімо скине Василя Ломаченка. А потім ми перейдемо в першу напівсередню вагу, де на той момент безперечним чемпіоном буде Реджис Прогрейс, Джош Тейлор або Хосе Рамірес, і захопимо там влада. Через три бої Теофімо Лопес буде чемпіоном світу в двох вагових категоріях ", — наводить слова батька Лопеса ESPN.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини