Головна Новини Спорт бокс Ломаченка усунули від боксу: всі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченка усунули від боксу: всі подробиці

Атлетична комісія вирішила усунути українця на невизначений термін

18 грудня 2021, 07:09 comments6031
Поділіться публікацією:

Атлетична комісія штату Нью-Йорк вирішила усунути від боксу Василя Ломаченка на невизначений термін. Щодо його суперника в останньому поєдинку Річарда Коммі було ухвалено таке саме рішення. Відповідна інформація з'явилася на порталі BoxRec.

Ломаченка усунули від боксу: всі подробиці

Ломаченко - фото з відкритих джерел

Атлетична комісія вирішила усунути українця на невизначений термін. Усунення боксера після бою — звичайна практика, якщо він побував у нокдауні або був нокаутований, щоб зберегти здоров'я спортсмена. Наприклад, після бою Ф'юрі — Вайлдер обидва боксери були відсторонені, тому що побували у нокдаунах, а американець до цього програв нокаутом. Британець уже своє усунення відбув, а Вайлдеру заборонено повертатися на ринг до квітня наступного року.

Нагадаємо, 12 грудня відбувся один із найважливіших боксерських поєдинків 2021 року. На ринг на "Медісон-сквер-гарден" (Нью-Йорк) вийшов українець Василь Ломаченко та ганець Річард Коммі. Одностайним рішенням суддів перемогу отримав Ломаченко, отримавши титул WBO Inter-Continental. За підсумками 12 раундів рахунок був таким: 117-110, 119-108, 119-108. Українець з перших хвилин бою заволодів ініціативою і наприкінці другого раунду мало не відправив Коммі до нокдауну серією важких ударів. Спочатку противники вивчали один одного та активізувалися з 3-4 раунди. Ломаченко відправив Коммі до нокауту в 7-му раунді, затиснувши ганця біля канатів і безжально добивав його, але той зумів "вижити" і продовжити поєдинок.

У 9-му раунді Річард Коммі відновив сили та почав атакувати, але Ломаченко зумів перехопити ініціативу. У 11-му раунді ганський боксер намагався потужним ударом завершити бій, але потрапити по українцю йому не вдавалося, Василь грамотно "ввімкнув ноги". На останньому раунді Ломаченко хотів зламати захист супротивника, але 3-хвилинка запам'яталася лише клінчами. Рішення залишалося за суддями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини