Головна Новини Спорт бокс Ледве стояв на ногах: боксер майже до смерті забив свого суперника(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледве стояв на ногах: боксер майже до смерті забив свого суперника(ВІДЕО)

Спортсмена "відкачували" кілька хвилин

28 вересня 2021, 23:50
Поділіться публікацією:

В Танзанії  під час боксерського поєдинку легковаговик Мухсін Кізота важко травмував свого колегу Садікі Нуру. Спортсмени змагались за титул Pugilistic Syndicate.

Ледве стояв на ногах: боксер майже до смерті забив свого суперника(ВІДЕО)

Суперник ледве вижив (фото з відкритих джерел)

 Ще на початку бою танзанійський представник з цього виду спорту завдав Нуру важкого ушкодження потужним лівим. А потім почав молотити його міцними кулаками, наче грушу. Він не звертав уваги на те, що інший легковаговик ледве стояв на ринзі, спираючись на натягнуті канати.

Коли важко травмований боксер таки впав, суддя поєдинку вже із запізненням  припинив його. Надавати допомогу слабшому учаснику поєдинку, який просто на підлозі знепритомнів, взялись навіть його глядачі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що після тяжкого нокауту померла 18-річна боксерка. В мережі опублікували смертельний удар. Молода  спортсменка з Мексики Жанетт Сапата пішла з життя, отримавши важкі травми на відповідальному турнірі  в канадському місті Монреаль. Бій боксерок відбувся ще 28 серпня, а 2 вересня 18- річної спортсменки не стало. Представницю Мексики відправила в нокаут інша боксерка-суперниця. Це сталось в самому кінці бою.  Спортсменка  Марі-П'єр Уль загнала її в куток рингу та кілька разів діставала мексиканку своїми важкими ударами. Суддя зупинив бій. Жанетт трималась до останнього, але раптово впала і втратила свідомість.  Медики відразу надали юній мексиканці  реанімаційну допомогу та відправили до медичного закладу. Боксерка перебувала в тяжкому стані. Не допомогла і медикаментозна кома в яку  ввели свою пацієнтку медики. Через кілька днів вона померла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини