Ярослава Магучіх претендує на звання найкращої легкоатлетки Європи-2024

Голосування відбувається онлайн

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, яка родом з Дніпра, увійшла до десятки номінанток на цьогорічний трофей Європейського спортсмена року від European Athletics.

У 2024 році Ярослава Магучіх встановила світовий рекорд у стрибках у висоту (2.10 м), стала олімпійською чемпіонкою, чемпіонкою Європи та переможницею "Діамантової ліги".

Віддати свій голос за українську неймовірну легкоатлетку можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Еліна Світоліна перенесла операцію на нозі (ФОТО)

Еліні Світоліній прооперували ногу, про що тенісистка повідомила у своєму Instagram. Спортсменка заявила, що сповнена рішучості повернутися на корт і виступати на найвищому рівні, інформує портал "Коментарі".

"На жаль, мій сезон 2024 року тепер у підручниках історії, тому що сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, з якою я намагалася впоратися протягом усього цього року. Це та сама проблема, яка завершила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. З нею стало складніше справлятися, і вона все більше впливала на мене не тільки щодо тенісу та тренувань, а й у моєму повсякденному житті", — заявила спортсменка.

Читайте також: Найбагатші спортсмени України: скільки заробили Усік, Зінченко, Світоліна та інші Серед 15 найбільш високооплачуваних спортсменів України опинилися дві українські тенісистки: Еліна Світоліна та Марта Костюк. Переглянути весь рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменів і спортсменок України за версією Forbes можна за посиланням.