Головна Новини Спорт атлетика Українка виборола одразу три "золота" на Чемпіонаті Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка виборола одразу три "золота" на Чемпіонаті Європи

Українці показали гарні результати на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики

4 червня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

В Албанії триває Чемпіонат Європи з важкої атлетики. На рахунку українців вже 16 медалей, з них 7 золотих. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Українка виборола одразу три "золота" на Чемпіонаті Європи

Фото Міністерства молоді і спорту

3 червня три "золота" здобула важкоатлетка Ірина Деха. У ваговій категорії до 81 кг вона стала кращою в трьох видах змагань. Під час ривку Ірина підняла 116 кілограм, їй вдалося штовхнути 138 кг. За сумою двоборства Ірина підняла штангу з вагою 254 кг.  Аліна Марущак здобула дві "срібні" медалі та одну "бронзову" (ривок 108 кг/ поштовх 127/ двоборство 235 кг). 

Раніше "золоту" медаль здобула Марія Гангур у ваговій категорії до 64 кг. Спортсменка стала кращою в ривку "золото" та отримала "бронзу" в поштовху, в сумі двоборства теж золоту нагороду. Минулого року Марія стала чемпіонкою континентальної першості серед молоді.

Призові місця також посіли: Дмитро Вороновський (вагова категорія до 55 кг) — "бронза" у поштовху і в сумі двоборства; Каміла Конотоп (вагова категорія до 55 кг) — "срібло" у ривку, "золото" у поштовху, "срібло" в сумі двоборства; Ангеліна Ломачинська (вагова категорія до 49 кг) -  золота медаль у ривку, бронзова в поштовху, срібна в сумі двоборства.

Як писав портал "Коментарі", тренер футбольної збірної України Петраков подякував шотландцям за прийом. Україна перемогла Шотландію 1:3 й зіграє матч з Уельсом за вихід у фінал плей-офф. Голи у ворота шотландців забили Ярмоленко, Яремчук та Довбик. В українські ворота забив м'яч Макгрегор. Гра між командами відбулася в червні, хоча планувалася 24 березня.
 

Українка виборола одразу три ”золота” на Чемпіонаті Європи - фото 2
Українка виборола одразу три ”золота” на Чемпіонаті Європи - фото 3
Українка виборола одразу три ”золота” на Чемпіонаті Європи - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/minmolodsport

Новини