Головна Новини Спорт атлетика Дубль №2: Магучіх і Ласіцкене знову сфотографувалися разом
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубль №2: Магучіх і Ласіцкене знову сфотографувалися разом

Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою після змагань в Цюріху

10 вересня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх і росіянка Марія Ласіцкене сфотографувалися разом в Цюріху, де проходили змагання Діамантової ліги зі стрибків у висоту. Як передає видання "Коментарі", про це інформує портал "Sport.ua".

Дубль №2: Магучіх і Ласіцкене знову сфотографувалися разом

Магучіх і Ласіцкене сфотографувалися разом у Цюріху Фото: Sport.ua

Цікаво, що на змаганнях в Швейцарії, як і на Олімпіаді в Токіо, українка знову стала другою, поступившись першим місцем росіянці. Але "бронза" не сильно засмутила спортсменку, вона знову погодилася сфотографуватися в компанії російської спортсменки. Можливо, фото ніхто б і не побачив, якби не австралійська спортсменка Елеанор Паттерсон, яка першою "залила" в мережу групові фото учасниць Діамантової ліги.

Вельми прогнозовано фото викликало резонанс в мережі. Так, політичний експерт і оглядач Віктор Таран написав у себе в Facebook, що тепер дуже цікаво буде почути, яку ж причину придумає українка Магучіх, коли її спитають в Україні про фото з росіянкою.

"Я обняла з росіянкою щоб що? Щоб чого? Сонячне затемнення? Ретроградний Меркурій? Втома? Склероз? Тренер не попередив? До Росії хочеться? ", — задається питаннями політолог.

Він зазначив, насправді гидко від того, що ми так і не навчилися робити роботу над помилками, приймати правильні рішення. Магучіх своїм черговим вчинком доставила також чимало клопоту Міноборони України, де після інциденту на Олімпіаді відзвітували, що провели роботу з Магучіх і більше нічого подібного не повториться. Більш того, в Міноборони розповіли, що така робота буде проведена з усіма спортсменами, які є офіцерами ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ярославу Магучіх все-таки викликали на килим в Міноборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

10 вересня 2021, 10:17

Дебилы.Сначала "проведите" работу с тем же Зеленским,у которого "хатынка" в Крыму,ну и далее .


Новини