Головна Новини Спорт футбол Футбольний клуб «Кривбас» відроджується: хто цьому сприяв
commentss НОВИНИ Всі новини

Футбольний клуб «Кривбас» відроджується: хто цьому сприяв

ФК «Кривбас» отримає шанс на відродження завдяки об'єднанню з «Гірником»

16 липня 2020, 21:21 comments1813
Поділіться публікацією:

Криворізький футбольний клуб "Кривбас", який припинив існування в 2013 році, відроджується. Про це повідомляє футбольний Telegram-канал "Таємниці футболу".

Футбольний клуб «Кривбас» відроджується: хто цьому сприяв

За даними каналу, відродження відбудеться завдяки злиттю з командою з другої ліги "Гірник". Повідомляється, що клуби об'єднаються без перейменування. "Гірник" надасть свої базу, академію стадіон та іншу інфраструктуру. Оновлена команда отримає новий менеджмент. Водночас залишиться назва, логотип і кольори команди "Кривбас". Автори каналу акцентують увагу на тому, що головне – залишиться історія "Кривбасу".

"Таємниці футболу" пишуть, що після того, як ФК "Кривбас" припинив існування, завдяки фанатам і колишньому тренеру клубу Сергію Мазуру, сам бренд вдалося зберегти. За даними авторів каналу, на відміну від ФК "Дніпро" і "Металіст", криворізький клуб банкрутували не для того, щоб списати борги та заявити новий. Повідомляють, що колишнє керівництво повністю перестало займатися клубом до 2013 році та пожвавішало лише після заяви президента Володимира Зеленського.

Telegram-канал пише, що важливу роль у процесі відродження "Кривбасу" зіграв депутат Юрій Корявченков, якому допоміг голова УАФ Андрій Павелко. Йому президент, власне і доручав зайнятися цим питанням разом з УАФом. Крім того, злиття з "Гірником" має сприяти тому, щоб "Кривбас" відразу вийшов на якісний рівень футболу.

Також за інформацією Telegram-каналу "Таємниці футболу", трохи більше року тому, президент звернувся до братів Суркісів з проханням допомогти відновити "Кривбас", але ті нічого так і не зробили. У цьому їм мав допомогти Іван Баканов, до його призначення на посаду голови СБУ, пишуть "Таємниці футболу".

Раніше "Коментарі" писали, що колишній глава УАФ (раніше ФФУ, – прим. ред.), нині – діючий народний депутат Григорій Суркіс "ставить палиці в колеса" чинного президента асоціації Андрія Павелка". З цієї метою і створена так звана футбольна парламентська футбольна ТСК, яка півроку займалася питанням будівництва футбольних майданчиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини