Чемпіонат світу з хокею скасований: причина

Світова першість в Канаді мало відбутися ще минулого року

Рішення про скасування турніру було прийнято урядом провінції Нова Шотландія через складну епідеміологічну обстановку.

"Ми дуже розчаровані такими звістками, тим більше за кілька тижнів до старту турніру. Ми повністю впевнені, що забезпечили всі необхідні заходи, щоб убезпечити команди, суддів, організаторів турніру і всіх жителів Галіфакса і Труро, грунтуючись на досвіді проведення молодіжного чемпіонату світу в Едмонтоні ", - заявив президент Міжнародної федерації Рене Фазель.

Світова першість в Канаді мало відбутися ще минулого року. Через пандемії його перенесли на квітень 2021 року. Потім змістили на місяць. А тепер і зовсім скасували.

Нагадаємо, 26-річна Аминат Айдріс стала переможницею турніру з тхеквондо, що проходив в рамках щорічного Національного спортивного фестивалю в Нігерії. Дівчина взяла участь у змаганнях, перебуваючи на восьмому місяці вагітності. Аминат не виявилося рівних в категорії кумсе - наборі рухів з виконанням різних дій руками і ногами проти уявного суперника. Багато підтримали сміливу спортсменку, але знайшлися і ті, хто засудив її вчинок. "Я не медійна персона. Не люблю шум і не люблю увагу, тому що я дуже сором'язлива. Я просто хотіла весело провести час, беручи участь в цьому турнірі. Мною рухало пристрасть. Пристрасть до тхеквондо. Увага, яке послідувало за цим, було для мене сюрпризом ", - розповіла Айдріс.

Як повідомляли до 11 квітня в США пройшов вечір боксу, одним з головних боїв якого став поєдинок між росіянином Максимом Власовим (45 перемог, 26 з них - нокаутом, 4 поразки) і американцем Джо Смітом-молодшим (27 перемог, 21 з них - нокаутом, 3 поразки).