Українські волейболістки зіграли чергові матчі у Суперлізі

Лідер чемпіонату продовжує впевнено очолювати турнірну таблицю

У вівторок, 11 січня, у Слобожанському (Дніпропетровська обл.) відбулися два поєдинки 8-го туру чемпіонату України з волейболу серед жінок. Як повідомляє sport.ua, ці матчі мали відбутися наприкінці січня. Але, враховуючи участь "Прометея" у груповому етапі Ліги чемпіонів, їх було перенесено на 11 та 12 січня.

Обидві зустрічі пройшли із помітною перевагою господарок майданчика. Так, дніпровська "Аланта", яка ще минулого сезону проводила тут усі свої домашні матчі, легко обіграла "Галичанку-ЗУНУ" з Тернополя з рахунком 3:0. Також у трьох сетах нинішній господар поля "Прометей" завдав поразки житомирському "Поліссю".

Чемпіонат України з волейболу. Жінки

Суперліга. 8 тур. січень

Слобожанський

"Аланта" (Дніпро) - "Галичанка-ЗУНУ" (Тернопіль)

3:0 (25:6, 25:11, 25:20)

"Прометей" (Дніпропетровська область) - "Полісся-ШВСМ-ЖДУ" (Житомир)

3:0 (25:20, 25:15, 25:11)

Турнірне становище команд української Суперліги з волейболу серед жінок:

"Прометей" - 39 очок, "Хімік" - 36 очок, "Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ" - 28 очок, "Аланта" - 24 очки, "Волинь-Університет-ОДЮСШ" - 21 очко, "Добродій-Медуніверситет- - 19 очок, "Полісся-ШВСМ-ЖДУ" - 14 очок, "Полтавчанка-ПНПУ" - 11 очок, "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" - 2 очки та "Галичанка-ЗУНУ".

Варто нагадати, що у середу 12 січня там же у Слобожанському пройдуть ще два матчі 8-го туру:

"Полісся-ШВСМ-ЖДУ" - "Аланта"

"Галичанка-ЗУНУ" - "Прометей"

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у 1/8 єврокубку зустрінуться лідери українського та грецького волейболу.