Головна Новини Спорт інші види спорту Російський боєць ММА заявив, що хоче воювати за Україну у складі військ США
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський боєць ММА заявив, що хоче воювати за Україну у складі військ США

Олексій Кісер заявив, що хотів би воювати за Україну у складі американських морських котиків.

8 квітня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Боєць змішаних єдиноборств (ММА)  Олексій Кісер з Росії  сказав, що буде  разом з українськими захисниками  боротись проти  росіян. Зараз спортсмен, що родом з Оренбурга, знаходиться в США, маючи статус  політичного біженця. Про це він повідомив виданню "Чемпіон".

Російський боєць ММА заявив, що хоче воювати за Україну у складі військ США

Олексій Кісер (фото з відкритих джерел)

Як зазначив Кісер, 24 лютого 2023 року він оприлюднив емоційний допис, підтримуючи Україну.  Наступного дня до його батьків, які зараз живуть в Оренбурзі, завітали з обшуком  російські правоохоронці. 

В той час  росіянин знаходився  в Індонезії, але з причини проросійського уряду країни, він змушений був втікати до Сполучених Штатів, де попросив політичний притулок. 

"У США вже готуються до ІІІ Світової війни. Цьому сприяють гасла на рекламних плакатах: "Вступай в американську армію зараз, тобі все одно доведеться навчитися воювати". Американцям уже ясно, що з нинішнім режимом РФ по-іншому не можна. Але знов-таки для цього мені потрібно оформити грінкарт. Хотілося б захищати Україну вже як американський доброволець. У складі американських морських котиків", — сказав  спортсмен.

Він зазначив, що мав бажання йти воювати, допомагаючи  Україні ще на початку повномасштабної війни, але 6 лютого 2022 року він здав свій російський паспорт в американському  посольстві  в Індонезії. 

"Мій кейс розглядали 10 місяців(!). У підсумку, у жовтні 2022 року я отримав американську візу, але майже весь перший рік повномасштабної війни не міг нікуди виїхати. І брати в Україні попереджали, що з російським паспортом небезпечно приїжджати, адже реакція українських прикордонників, які побачать мій російський паспорт, може бути неоднозначною", — завершив боєць ММА. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський пілот Формули-1 через суд скасував санкції ЄС

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини