Росіянка сказилась після дій української фухтувальниці (ВІДЕО)

Українська фехтувальниця Олена Кривицька розлютила росіянку Маю Гучмазову на Чемпіонаті Європи.

Російська фехтувальниця Мая Гучмазова, яка тривалий час виступає за Грузію, висловила своє незадоволення перед українською спортсменкою Оленою Кривицькою. Це сталось після того, як українка вирішила відмовитись від традиційного вітання після закінчення поєдинку.

На Чемпіонаті Європи з фехтування в Базелі на одному майданчику зустрілась українка Олена Кривицька та росіянка Мая Гучмазова. Російська фехтувальниця вкрай негативно відреагувала на рішення української фехтувальниці.

Олена Кривицька перемогла росіянку 15:9 і покинула поле, не попрощавшись із суперницею. Вона не збиралася подавати їй руку, і це явно засмутило Гучмазову. Російська фехтувальниця вирішила дати волю своїм емоціям та почала лаятись на майданчику перед камерами. Росіянка звернулась до суддів зі словами про дискваліфікацію, однак журі відкинули прохання Гучмазової.

"Чому це так? Бл*дь, чому вони так поводяться? Б**я. Чому їм можна все? Вони що, бл*ть, ох*ли?" - сказала Мая Гучмазова.

Нагадаємо, що під час Чемпіонату світу з фехтування 2023 року сталась подібна сцена, коли українка Ольга Харлан після дуелі не потиснула руку росіянці Анні Смирновій. Російська фехтувальниця понад годину чекала на доріжці, щоб організатори дискваліфікували українку. Тоді Харлан зняли з турніру.

На відміну від випадку на чемпіонаті світу, цього разу українці не загрожувала дискваліфікація, адже організатори змінили регламент і спортсменки більше не зобов'язані вітати одна одну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про російського тенісиста, який гнівно кричав на корті поступаючись у поєдинку.

Також "Коментарі" писали, що росіяни розлютились на колишню спортсменку з РФ, яка прийняла французьке громадянство та заспівала гімн Франції на тенісному корті.