Колишня зірка світового тенісу має великі фінансові проблеми

Хуан Мартін за час своєї кар'єри заробив близько 30 млн. доларів

Колишній чемпіон US Open 33-річний аргентинський тенісист Хуан Мартін Дель Потро має серйозні фінансові проблеми. Як передають sport.fakty.ua, головним винуватцем нинішніх бід спортсмена є батько, який у віці 63 років пішов із життя в січні минулого року.

Даніель Орасіо Дель Потро розтратив 90% заробітків свого сина. Зокрема, батько, керуючи справами Хуан Мартіна, без його відома робив інвестиції в бізнес, який зрештою прогорів. Крім того, Дель Потро-старший ще й стежив за дівчатами, з якими зустрічався його син, підозрюючи їх у корисливості.

Зазначимо, що дворазовий призер Олімпійських ігор Хуан Мартін за час своєї кар'єри заробив близько 30 млн. доларів, але зараз на його рахунках є лише близько трьох і він продовжує розплачуватися за кредитами, які брав батько для бізнесу.

Додамо, що, крім фінансових проблем, у Дель Потро також не ладнається з кар'єрою. Свій останній матч аргентинець провів два з половиною роки тому, у червні 2019-го, через що опустився на 756-е місце в рейтингу АТР, але після серії проведених операцій на коліні готується повернутися до виступів.

Слід зазначити, що свого часу Хуан Мартін Дель Потро, перебував у топ-3 світового рейтингу АТР та переміг на US Open-2009.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що відома українська тенісистка не потрапила до ТОП-10 списку "Форбс". Також, "Коментарі" розповідали - жіноча збірна України продемонструвала неочікуваний результат на Кубку світу в Рупольдингу. А в українській жіночій Суперлізі по баскетболу поновлюються змагання.