Головна Новини Спорт інші види спорту Капітан збірної України став батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Капітан збірної України став батьком

Ефектна обраниця баскетболіста "міс Тернопіль" і "віце-міс Україна-2015" Еліна Руденко

10 лютого 2021, 23:56
Поділіться публікацією:

Капітан збірної України з баскетболу вперше пізнав щастя батьківства. У нього і віцеміс України народилася дочка. Маля з'явилося на світ 8 лютого. Відомо, що дівчинці дали ім'я Мелісса.

Капітан збірної України став батьком

В'ячеслав Кравцов - фото з відкритих джерел

Про це повідомила мати дитини, 23 — річна Еліна Руденко, на своїй сторінці в соціальній мережі.

"8 лютого 2021 року народилася наша донечка Меліса" — повідомила молода мама.

Фотомодель Еліна Руденко і баскетболіст В'ячеслав Кравцов — капітан чоловічої збірної України з баскетболу та нинішній центровий БК "Дніпро", вступили в шлюб в 2019-му році, навесні цього року баскетболіст зробив романтичну пропозицію руки і серця коханої. Це перша дитина зоряної пари.

Обраниця баскетболіста "міс Тернопіль" і "віцеміс Україна-2015" Еліна Руденко. 23-річна модель відома далеко за межами України. Також Еліну Руденко можна побачити в кліпі відомого швейцарського співака Pablo Ill. Знімання проходили в Туреччині, а Еліні дісталася роль коханої головного героя.

Нагадаємо, раніше багато фахівців рекомендували уникати будь-яких фізичних навантажень під час вагітності і відпочивати якомога більше. Але досвід останніх поколінь показав наскільки такий "щадний" режим може бути небезпечним для здоров'я — сидячий спосіб життя веде до надмірного збільшення ваги майбутньої мами, що може привести до гестагенного цукрового діабету і інших ускладнень.

Плавання отримує нагороду як самий безпечний вид спорту для вагітних жінок, це прекрасний вид активності, який тренує м'язи і багато систем організму без перевантажень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини