Як російські чиновники виправдовуються за економію на своїх олімпійцях

Глава олімпійського комітету РФ вважає, що російські спортсмени живуть у найкращих умовах

Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков розповів про умови проживання спортсменів в олімпійському селищі Токіо-2020. Передають російські спортивні ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що російська сторона не подавала заявку на установку побутової техніки в номерах за додаткову плату.

"Що стосується технічних питань, то завжди, коли хтось заселяється в новий будинок, можуть бути питання технічного характеру. Але коли з'являлися питання, представники оргкомітету оперативно їх вирішували протягом навіть не годин, а хвилин. Що стосується телевізорів. Сучасна молодь використовує гаджети та дивиться контент, який їм цікавий індивідуально. Навіщо потрібен телевізор? Він потрібен, щоб дивитися разом змагання. Для цих цілей ми організували лаунж-зону. Саме там буде колективне вболівання. У цій зоні є три величезних холодильники, вони доступні нашим спортсменам в будь-який час дня і ночі", - сказав глава ОКР.

Також російський чиновник заявив, що його національна збірна живе в найкращих умовах у порівнянні з іншими командами.

"У першу чергу від ОКР хотів би офіційно заявити про наші конструктивні стосунки з оргкомітетом Ігор. Наша будівля знаходиться на першій лінії від моря з видом на затоку, це одна з чотирьох будівель з найкращим розташуванням в селі. Оргкомітет пішов нам назустріч, за що я йому вдячний", - додав Поздняков.

Нагадаємо, організатори Олімпійських ігор-2020 на Токіо розповіли, що в номерах російських спортсменів в олімпійському селищі не виявилося холодильників і телевізорів. Детальніше читайте в нашому матеріалі.