Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Помер радянський олімпійський чемпіон
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер радянський олімпійський чемпіон

Олександр Аксінін помер у віці 65 років

28 липня 2020, 22:05 comments1270
Поділіться публікацією:

В Петербурзі у віці 65 років помер відомий легкоатлет, чемпіон Олімпіади 1980 року в Москві Олександр Аксінін. Про це повідомили в комітеті з фізичної культури і спорту.

Помер радянський олімпійський чемпіон

Аксінін народився в 1954 році в Ленінграді. На Олімпійських іграх 1980 року він завоював золоту медаль в естафеті 4 по 100 метрів. У цій же дисципліні він став бронзовим призером на Іграх 1976 року. Тричі Аксінін ставав чемпіоном СРСР.

Як раніше повідомляли "Коментарі", лікар національної збірної України з футболу Антон Худаєв помер від коронавіруса. Йому було 48 років, коли його серце зупинилося. Інформацію про смерть Антона Худаева вже підтвердили харківський футбольний клуб "Металіст-1925" та Українська асоціація футболу. За повідомленням УАФ, у Антона Худаєв був коронавірус, який вразив 70 відсотків його легенів. Він перебував під апаратом штучного дихання.

"Від імені президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, головного тренера Національної команди Андрія Шевченка і всієї футбольної сім'ї України висловлюємо глибокі співчуття родині. Вся національна Команда у великій скорботі", — йдеться в заяві УАФ на її сторінці в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини