Олімпійська чемпіонка образилася, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України

Легендарна плавчиха Яна Клочкова не була запрошена на урочистості з нагоди 30-річчя незалежності України

Чотириразову Олімпійську чемпіонку Яну Клочкову забули запросити на урочистості з нагоди 30-річчя Незалежності України. Спортсменка сама не знає, з якої причини вона виявилася невгодною та обділеною увагою, в той час, як інші спортсмени були в центрі уваги й пошани. Як інформує портал "Коментарі", своє обурення Клочкова висловила в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Яна Клочкова зазначила, що святкування 30-річчя Незалежності України є дуже важливим для кожного громадянина країни й у зв'язку з цим їй незрозуміло, чому організатори урочистостей її не запросили на офіційні урочистості. За словами чемпіонки, ті спортсмени, які здобули важливі перемоги для України, завдяки яким грав гімн і підіймався державний прапор на міжнародних змаганнях, повинні бути присутніми на такого роду заходах. Клочкова зазначила, що наразі вона є найбільш титулованою українською спортсменкою, яка чотири рази прославила країну.

"Не знаю, чому мене не запросили. Самій цікаво. Можливо, якісь особисті образи. Дуже дивно", - сказала Клочкова.

Спортсменка додала, що вона вже отримала низку пропозицій про зміну громадянства. Згадала і про те, що в українській історії таке вже було. Є той же приклад фігуристки Оксани Баюл. Яна Клочкова зазначила, що, коли іменитих спортсменів починають забувати, то тим нічого іншого не залишається, окрім як їхати з країни й захищати прапори інших держав.

Читайте також на порталі "Коментарі" - стало відомо, скільки медалей виграли українські спортсмени для чужих країн на Олімпіаді-2020.