Найсексуальнішу атлетку Олімпіади вигнали з Олімпійського селища за неналежну поведінку

Парагвайська спортсменка опинилась у центрі скандалу на Олімпійських іграх, після того, як створила неналежну атмосферу в Олімпійському селищі.

Представницю Парагваю з плавання Луану Алонсо вигнали з Олімпійського селища. 20-річну плавчиню попросили зібрати речі та покинути Олімпійське селище, оскільки комітет її країни визнав, що вона проявила "неналежну поведінку".

Луана Алонсо в перший день Олімпіади завершила свої виступи. Володарка кількох рекордів Парагваю з плавання батерфляєм посіла шосте місце та не змогла пройти у півфінал турніру. Після невдалого виступу 20-річна Луана Алонсо оголосила про завершення кар'єри.

Після завершення виступів та кар’єри парагвайська спортсменка, яку New York Post назвав однією з найсексуальніших олімпійських спортсменок, вирішила лишитись у Франції, а вільний час використати на розваги. Луана Алонсо жила зі своїми співвітчизниками в Олімпійському селищі, де спала, їла, відпочивала, а також відвідувала місто. Вона побувала на Ейфелевій вежі, в Діснейленді та інших локаціях, про що розповіла у своїх соцмережах.

Це привернуло увагу ЗМІ, які почали називати парагвайську плавчиню "найвідомішою олімпійською туристкою". Така поведінка спортсменки змусила Олімпійський комітет Парагваю різко відреагувати. Луані Алонсо надіслали повідомлення електронною поштою з закликом негайно покинути Олімпійське селище. Після того, як Алонсо покинула Париж та полетіла до США, глава місії Олімпійського комітету Парагваю Лариса Шерер виступила з заявою.

"Її присутність створила неналежну атмосферу в збірній Парагваю. Ми дякуємо їй за виконання наших вказівок, тому що відразу після нашого оголошення вона добровільно провела ще одну ніч за межами Олімпійського селища", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що спортсменів просили не залишати Олімпійське селище до 11 серпня, і Алонсо цього правила не дотримувалася.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український спортсмен, який міг боротись за золото на Олімпійських іграх, отруївся за день до фіналу.

Також "Коментарі" писали про українську фехтувальницю Ольгу Харлан, яка обійняла на Олімпіаді в Парижі росіянку. Згодом українка пояснила своє рішення.