20-річна плавчиня оголосила про завершення кар’єри після виступу на Олімпіаді

Одна з найсексуальніших плавчинь Олімпіади оголосила про завершення кар'єри після невдалого виступу.

Представниця Парагваю на Олімпійських іграх Луана Алонсо оголосила про завершення спортивної кар’єри після невдалого старту на міжнародних змаганнях. 20-річна спортсменка опублікувала повідомлення в якому подякувала за можливість бути долученою до плавання.

Луана Алонсо на минулих Олімпійських іграх у змаганнях на 100 метрів батерфляєм посіла 28-ме місце та не потрапила до наступного етапу. Подібна ситуація повторилась і на Олімпіаді в Парижі. 20-річна плавчиня попрощалась зі змаганнями у перший день. Луана Алонсо на дистанції 100 метрів батерфляєм посіла 6 місце і знову не пройшла до півфіналу.

Незабаром після старту 20-річна дівчина, яка має кілька рекордів Парагваю у батерфляї оголосила про завершення своєї спортивної кар'єри.

"Плавання: дякую, що дозволило мені мріяти, ти навчило мене боротися, старатися, наполегливості, жертовності, дисципліни та багато іншого. Я віддала тобі частину свого життя і не проміняю її ні на що на світі, тому що я пережила найкращі враження у своєму житті", - сказала Алонсо.

Перед відкриттям Олімпійських ігор видання New York Post назвало Луану Алонсо однією з найсексуальніших олімпійських спортсменів, які беруть участь у цьогорічних змаганнях. 20-річна дівчина також популярна у соціальних мережах. В Instagram у її профілі всього 26 публікацій, однак за нею стежать понад 500 тис. шанувальників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про бельгійську спортсменку Клер Мішель, яка після змагань у річці Сена потрапила до лікарні інфікувавшись кишковою паличкою. Через неможливість взяти участь у командних змаганнях, Бельгія знялась з тріатлону на Олімпійських іграх та розкритикувала організаторів.

Також "Коментарі" писали про алжирську боксерку Іман Хеліф, яка відреагувала на критику щодо того, що вона нібито чоловік, який б'є жінок на Олімпійських іграх.