Французький атлет отримав непристойну пропозицію після курйозу на Олімпіаді

Несподівана пропозиція від сайту для дорослих надійшла французькому атлету Ентоні Амміраті після невдалого виступу на Олімпіаді.

Французький стрибун з жердиною Ентоні Амміраті став зіркою Олімпійських ігор у Парижі. Атлет здобув популярність не через свої результати, а завдяки курйозному випадку, коли зачепив геніталіями планку і втратив шанси потрапити у фінал Олімпіади. Тепер Амміраті отримав вражаючу пропозицію від ресурсу для розваг для дорослих.

Відео з Ентоні Амміраті стало вірусним у соціальних мережах, а популярні видання публікували новини з заголовками "Олімпійська мрія стрибуна з жердиною зруйнована його власним пенісом", або ж "Важка поразка: французький стрибун з жердиною став вірусним після того, як його пеніс завадив виступити на Олімпіаді".

Курйозний інцидент на Олімпіаді в Парижі

Після популярності в інтернеті французький атлет отримав несподівану пропозицію на чверть мільйона доларів. До 21-річного француза звернувся представник компанії розваг для дорослих CamSoda.

"Мене звуть Дерін Паркер, я віцепрезидент провідного сайту розваг для дорослих CamSoda. Я хотів би запропонувати вам до 250 тис. доларів в обмін на 60-хвилинне шоу на вебкамері. Що скажеш? Хоча ти не приніс додому золоту медаль, ти все одно можеш отримати золото від своїх фанатів завдяки CamSoda", - йдеться у листі оприлюдненому західними ЗМІ.

Наразі Ентоні Амміраті офіційно не коментував пропозицію сайту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одну з найсексуальніших атлеток Олімпіади у Парижі вигнали з олімпійського селища через неналежну поведінку.

Також "Коментарі" писали про найбільш сексуальних спортсменів та спортсменок на Олімпійських іграх у Парижі.