Бронзова призерка Олімпійських ігор знімає контент для дорослих

Легкоатлетка, яка завоювала олімпійську бронзу, підробляє на порносайте

Аліша Ньюман, 30-річна канадська стрибунка з жердиною та бронзова призерка останніх Олімпійських ігор, знайшла незвичайний спосіб додаткового заробітку. Вона активно веде свою сторінку на сайті OnlyFans, де публікує ексклюзивні еротичні відео та фото.

“Завдяки тому, що я публікую – а вам треба увійти до системи, щоб дізнатися – я заробляю гроші. Це надає мені впевненості, я почуваюся комфортно. Я багато публікую свої тренування, розповідаю про харчування, даю безліч порад та рекомендацій. Звісно, у багатьох певне кліше, коли вони думають про OnlyFans. Я не можу змінити думки людей. Але цей сайт пов'язав мене з багатьма фанатами. Більше, ніж будь-яку іншу стрибунцю з жердиною у минулому. Мене не турбує, що про це думають інші. Я та, хто я є, і я роблю це добре”, - розповіла дівчина


На сайті у Ньюмана понад 65 000 передплатників. Вона ділиться з ними не лише фото та відео у спортивному одязі чи легкому еротичному стилі, а й розповідає про свої тренування, харчування та дає поради з фітнесу.

Аліша впевнена, що її діяльність на тількиFans не суперечить її спортивній кар'єрі.


Раніше "Коментарі" писали, що французький стрибун із жердиною Ентоні Амміраті став зіркою Олімпійських ігор у Парижі. Атлет здобув популярність не через свої результати, а завдяки курйозному випадку, коли зачепив геніталіями планку і втратив шанси потрапити до фіналу Олімпіади. Тепер Амміраті отримав разючу пропозицію від ресурсу для розваг для дорослих.